NYA XC40 RECHARGE

Framtiden är elektrisk

NYA XC40 RECHARGE

Framtiden är elektrisk

NYA XC40 RECHARGE

Framtiden är elektrisk

Laddad med körglädje.

Kom igång med din online-beställning idag. Vår kompakta och helt eldrivna SUV är byggd för ett modernt liv i staden.

418 km

Räckvidd*

ca 33 min

~80% laddat**

4.9 sek

0-100km/h***

Google

Inbyggt
* Räckvidden är enligt WLTP- och EPA-körcykler och den verkliga räckvidden kan variera. Siffrorna baseras på det preliminära målet. Slutlig fordonscertifiering väntas.
** Snabbladdande likström på upp till 150 kW under optimala laddningsförhållanden. Laddningstiderna beror på faktorer som utomhustemperatur, aktuell batteritemperatur, laddningsutrustning, batteriets skick och bilens skick.
***Accelerationstiden gäller XC40 Recharge Twin.

Personlig

En SUV perfekt anpassad för stadslivet. Alltid uppkopplad och anpassad efter din livsstil. En XC40 laddad för att vara din personliga körupplevelse.

Hållbar

XC40 Recharge är en kraftfull körupplevelse helt utan utsläpp från avgasröret. Skapad för dig och världen vi delar.

Säker

Det är en kompakt och helt eldriven SUV som skyddar det som är viktigt för dig. Så att du kan njuta varje resa, oavsett vart du ska.

VOLVO XC40 RECHARGE

Färger

Finns i åtta färger
Smart förvaring
Invändigt hittar du smart förvaring för allt från träningsväska och hämtmat till bärbar dator och telefon. Inklusive ett fack för dina laddningskablar.
Hållbara material
XC40 Recharge bidrar till minskad miljöpåverkan på många sätt. Ökad användning av hållbara material är bara ett av dem. Till exempel är mattorna tillverkade delvis av återvunnen plast.
Förstklassig mediaupplevelse
Prata direkt med Google i din XC40 Recharge. Med hjälp av röststyrningen kan du njuta av underhållning och hålla kontakt med vänner, familj och kollegor. Ladda enkelt ner appar via Google Play och njut av ett inbyggt premium ljudsystem från Harman Kardon. Livet i bilen blir bättre än någonsin tidigare.

Hur lång tid tar det att ladda en elbil?

Tiden det tar beror på vilken anslutning du har för att ladda bilen. Ett vanligt eluttag fungerar, men skall användas endast i nödfall. Med en sådan uppkoppling tar det cirka 30–55 timmar att ladda ett tomt batteri upp till 80 procent. Eller, omkring 7,5–14 km räckvidd per timme laddning. För daglig laddning behöver du installera en laddbox, vilket minskar tiden för laddning och är ett säkert alternativ. Med en laddbox på 11 kW får du en laddtid på cirka 5,5 timmar, eller 60 km räckvidd per timma du laddar.